Magic Pillow “Kontur“ u obliku Potkovice
Akcija!

Magic Pillow “Kontur“ u obliku Potkovice

3,600.00дин. 3,000.00дин.

Preporuka za trudnice Podrazumeva se, da redovni jastuci ne daju komfor i opuštanje za leđa ili stomak. Umesto da telo trpi, preporučujemo da se za vreme trudnoće koristi Magic Pillow Kontur anatomski jastuk za celo telo, koji pruža ugodan i komforan san. Magic Pillow anatomski jastuk ‘’Kontur’’ se oblikuje u skladu sa oblinama tela trudnice. Ergonomski dizajn jastuka je takav da smanjuje pritisak na stomak, ramena, u leđima, vratu i oko struka. Magic Pillow jastuk ima za cilj da omogući udobnost i podršku tokom spavanja. Sastav: Magic Pillow anatomski jastuk je pravljen od 100% pamuka i punjen je antialergijskim silikonskim vlaknima. Navlaka jastuka je od pamuka i može se prati u veš mašini na 40°C.

- +
Kategorija:

Magic Pillow Kontur
Anatomski jastuk za celo telo u obliku Potkovice

Cena jastuka: 3.000,00 dinara
Jastučnica se posebno naručuje, a cena joj je 1.400,00dinara

Anatomski jastuci sa terapeutskim dejstvom i preventivnim svojstvima

Koriste se za brzo i jednostavno pozicioniranje i potporu tela. Magic Pillow jastuk sa lakoćom obavija telo i prilagođava se njegovom obliku

PREDNOSTI:

Preventivna i terapeutska svojstva, primenjuje se u ortopediji, pedijatriji, gerijatriji i sl., preporuka za pravilan položaj tela pri spavanju, prilagođava se konturi tela, ublažava pritisak na kičmu, pruža potporu glavi, vratu, ramenima, stomaku, kičmi, karlici i gornjim i donjim ekstremitetima, savršen za trudnice i porodilje, za one koji pate od morfološke asimetrije, pravilno pozicioniranje paraplegičara i hemiplegičara, za osobe vezane za krevet i invalidska kolica, smanjuje napetost u mišićima vrata, pravilno raspoređuje pritisak na mišiće trupa, nudi više rešenja pozicioniranja, pogodan za decu u razvoju, poboljšava cirkulaciju.

Za san bez bola i ukočenosti

Izbor pravog jastuka je odluka od koje zavisi kvalitet spavanja. Idealan jastuk omogućava ispravan položaj tela pri čemu se težina tela efikasno rasporedi, a pritisak na kičmu smanji. Pritom se javlja osećaj prijatnog popuštanja pritiska i napetosti u telu.

Bilo da su samo dekorativni ili nam služe svakodnevno da podupremo glavu, vrat, leđa ili kolena, jastuci su zaista nezaobilazni! Osnovna svrha jastuka je uvek ista – podupreti glavu, tj. područje između glave i ramena, dok je telo u ležećem položaju kako glava ne bi neprirodno visila zabačena unatrag ili na stranu.

Idealni anatomski jastuk: potpora+udobnost!!!

Na idealnom jastuku će glava utonuti ni previše ni premalo, vrat će biti opušten, a vratni deo zadržati svoj prirodni položaj, blago zakrivljen prema napred. Jastuk mora biti prilagodljiv, ne bi se trebao zbijati niti puno gužvati, a presvlaka mora biti svakoj koži prijatna.

Jednom kada prespavate na Magic Pillow jastuku, shvatite da ne postoji ništa bolje. Magic Pillow materijal se prilagođava Vašem telu dovodeći ga u pravilan položaj, bez pritiska podloge na telo, omogućujući mu da se opusti, što za rezultat ima kvalitetan, miran i zdrav san.
Magic Pillow Vam garantuje neophodan kvalitet odmora i relaksacije jer samo tako možete da odgovorite na svakodnevne mentalne i fizičke izazove

Jastuk Magic Pillow je namenjen povećanju udobnosti i smanjenju zamora tela prilikom sedenja, odmaranja u ležećem i poluležećem položaju.
– Povećava udobnost
– Umanjuje zamor tela
– Lak i jednostavan za upotrebu
– Anatomski se prilagođava telu

Magic Pillow jastuci su punjeni antialergijskim silikonskim vlaknima. Mikroperle polistirena (EPS) i dizajn jastuka garantuju lako i brzo prilagođavanje nameni i željenoj udobnosti.

Uz jastuk možete poručiti i jastučnicu u boji po želji

Magic Pillow Jastuk je anatomskog oblika i pruža udoban san bez obzira kako spavate. Omogućava idealnu potporu vratu i kičmi.

Pravljen je od pamuka(100%) i punjen je antialergijskim silikonskim vlaknima.

Jastučnica je od pamuka i može se prati u veš mašini na 40°C.

Težina 2.6 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Magic Pillow “Kontur“ u obliku Potkovice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Start typing and press Enter to search

Korpa