Magic Pillow “Bebin oblak“ jastuk za dojenje
Akcija!

Magic Pillow “Bebin oblak“ jastuk za dojenje

3,400.00дин. 2,700.00дин.

Preporuka za doilje – jastuk za dojenje Većina problema kod dojenja dolazi zbog neispravnog položaja tela. Ispravan položaj mame i bebe je prvi i najvažniji uslov koji mora biti zadovoljen za uspešan podoj. ‘’Bebin oblak’’ jastuk za dojenje ima čičak trakice kojima se učvrsti položaj jastuka uz telo. Na taj način se jastuk individualno podešava svakoj mami prijanjajući potpuno uz struk, te su tako izbegnute nezgode sa pomeranjem / rastvaranjem jastuka za vreme dojenja! Kad je ‘’Bebin oblak’’ tako fiksiran, on zaista postaje mamin pomagač kod dojenja. ° daje potporu kičmi ° pruža oslonac ruci na kojoj leži bebina glavica ° podiže bebu do nivoa dojke čime je ispravan hvat bradavice osiguran, a mogućnost povrede svedena na minimum ° daje bebi idealan oslonac koji se anatomski formira po njenom telu ° mama je opuštena što pomaže boljem protoku mleka Sve što bi inače držali vaši mišići vrata, ruke, ramena i kičme sada drži ‘’Bebin oblak’’ jastuk, a na mami je samo da se opusti i uživa sa svojom bebom. Sastav: Magic Pillow ‘’Bebin oblak’’ jastuk je pravljen od 100% pamuka i punjen je antialergijskim silikonskim vlaknima. Navlaka jastuka je od pamuka i može se prati u veš mašini na 40°C.

- +
Kategorija:

Magic Pillow “Bebin oblak“ jastuk za dojenje

Cena: 2.700 din(sa jastučnicom i sigurnosnim gaćama u željenoj boji)

Bebin oblak jastuk za dojenje i čuvanje bebe je punjen antialergijskim silikonskim vlaknom. Navlaka za jastuk je od pamuka i jastuk se može prati u veš mašini na 40°C.

Jastučnica je 100% pamuk.

Većina problema kod dojenja dolazi zbog neispravnog položaja tela. Ispravan položaj mame i bebe je prvi i najvažniji uslov koji mora biti zadovoljen za uspešan podoj.

Naš jastuk ima čičak trakice kojima se učvrsti položaj jastuka uz telo. Na taj se način jastuk individualno podešava svakoj mami prijanjajući potpuno uz struk te su tako izbegnute nezgode sa pomeranjem / rastvaranjem jastuka za vreme dojenja!

Kad je tako fiksiran on zaista postaje mamin pomagač kod dojenja.
° daje potporu kičmi
° pruža oslonac ruci na kojoj leži bebina glavica
° podiže bebu do nivoa dojke čime je ispravan hvat bradavice osiguran, a mogućnost povrede svedena na minimum
° daje bebi idealan oslonac koji se anatomski formira po njenom telu
° mama je opuštena što pomaže boljem protoku mleka

Sve što bi inače držali vaši mišići vrata, ruke, ramena i kičme sada drži ovaj jastuk, a vi se samo opustite i uživajte sa svojom bebom.

Težina 1.5 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Magic Pillow “Bebin oblak“ jastuk za dojenje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Start typing and press Enter to search

Korpa